#Тренди

Ефективна інтеграція онлайн-сервісів. LinkedIn відкрив розділ «Learning»

Світ онлайн-освіти сколихнула звістка про відкриття розділу «Learning» на платформі LinkedIn. Більше тисячі онлайн-курсів на різноманітні тематики, від бізнесу і ІТ до 3D-моделювання та відео-продакшну, тепер доступні на найпопулярнішій платформі для пошуку професійних зв'язків.

Наразі на LinkedIn зареєстровано більше 400 млн користувачів і відтепер типовий сценарій їхньої поведінки може виглядати так:

«Хочу отримати роботу в компанії, про яку читаю зараз на LinkedIn. Для цього мені потрібні вказані skills (навички). Натискаю на skill – потрапляю на перелік необхідних курсів. Обираю курс, одразу переглядаю Welcome video і профіль викладача (на LinkedIn). Все підходить! Проходжу курс, сертифікат одразу прикріпляю у свій профіль на LinkedIn. Done.»

Стосовно курсів та умов використання.
Сервіс працює на принципі підписки. Це означає, що сплачуючи певну суму в місяць, ви отримуєте повний доступ до усіх курсів системи:

  • ~ 22 євро/місяць
  • ~ 20 євро/місяць, за умови підписки одразу на рік

Тепер хороші новини. До 30 жовтня є можливість отримати безкоштовну підписку на пробний місяць проходження курсів. Щоб підписатися на сервіс, потрібно ввести інформацію банківської картки. Але не хвилюйтеся, за сім днів до закінчення пробного терміну вам надійде повідомлення, що підписку можна скасувати. Якщо не скасуєте, то вже наступного місяця (після закінчення пробного) гроші автоматично будуть зняті з картки.

Історія розвитку ідеї щодо інтеграції LinkedIn та навчальних курсів. Рішення LinkedIn стосовно інтеграції навчальних курсів у свою платформу не з'явилося зненацька. У 2015 році LinkedIn придбав платформу онлайн-курсів Lynda.com за 1.5 млрд долларів (Стаття у Business Insider).

Після цієї угоди пройшло півтора роки. За цей час LinkedIn сумісно зі спеціалістами з Lynda.com розробили додатково чимало контенту для того, щоб покрити зарезервовані «навички» на LinkedIn. Отже, якщо бути лаконічним, надзвичайно ефективна інтеграція сервісів. Користуйтеся та розповсюджуйте новину, нехтувати таким просто гріх :)

comments powered by HyperComments