#EdEra #Освіта

Інфографіка. Розвантаження програм для початкової школи

Завершились 14 днів першого етапу проекту «Розвантаження навчальних програм для молодшої школи», спільної ініціативи Міністерства освіти і науки та EdEra.

За 2 тижні роботи проекту ми отримали 5356 коментарів від 2363 зареєстрованих користувачів. Це неочікуваний та вагомий результат, який вказує на те, що у спільноти вчителів, батьків, освітян справді існує потреба у змінах існуючих програм. Здебільшого ми отримали пропозиції та коментарі від вчителів-практиків. Коментарів, які не стосуються теми чи порушують правила платформи, було менше 10 відсотків, що також вказує на готовність конструктивного діалогу учасників.

Наразі можливість коментування програм закрито. Протягом тижня модератори від МОН будуть обробляти надані пропозиції та вносити відповідні зміни у програми. Після 29 червня оновлені програми будуть викладені на платформі для другої ітерації обговорення.

EdEra підготувала невеличку інфографіку з описом етапів проекту та результатами на даний момент.

Закачати інфографіку у pdf

Author image

Ілля Філіпов

Co-founder and CEO at EdEra, Expert/Consultant on the development and production of distance-learning courses в OSCE – The Organization for Security and Co-operation in Europe.
  • Kyiv
comments powered by HyperComments